Główna | Oferta | Aktualności | Prasa o nas | Kontakt



Ślimaki z koprem włoskim w chrupkim cieście z nutką pomarańczy [przepis z konkursu] ... [więcej]
Łososiowy stożek z nutą winniczków [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki w vol-au-vent na duszonych porach z camembertem [przepis z konkursu] ... [więcej]
Lasagne z łososia, warzyw i ślimaków w towarzystwie placka ziemniaczanego [przepis z konkursu] ... [więcej]
Sen ślimaka [przepis z konkursu] ... [więcej]
Kwiat patisona faszerowany potrawką ze ślimaka i grasicy podany na kości. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimak w ogrodach - przystawka. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Perliczka faszerowana gęsią wątróbką i ślimakami na soczewicy i puree z kasztanami. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki zapiekane w muszelkach makaronowych na plastrach cukinii. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki w cieście francuskim z aksamitnym sosem serowym. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Roladki z ryby maślanej faszerowanej ślimakami [przepis z konkursu] ... [więcej]
Gorąca sałatke ze ślimaków, orzechów i szpinaku [przepis z konkursu] ... [więcej]
<< 2 z 4 >>

Copyright: 2004 Piotr Burda & Ślimaki PL
Wszystkie prawa zastrzeżone, kopiowanie całości, części serwisu, bez zgody redakcji zabronione