Główna | Oferta | Aktualności | Prasa o nas | Kontakt



Polędwiczki wieprzowe w szpinakowym mundurku i orzechowym sosie. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Pierożek z polenty ze ślimakami, ricottą i wątróbką gęsią. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki na postumencie z cukini w sosie musztardowym. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Jeleń nadziewany grzybami i ślimakami w sosie szafranowo-chrzanowym i jałowcowym [przepis z konkursu] ... [więcej]
Niespodzianka ze ślimaków i marynowanych grzybków [przepis z konkursu] ... [więcej]
Szaszłyk z branzino i ślimaków na sosie pietruszkowym. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki w kompozycji dwóch kolorów [przepis z konkursu] ... [więcej]
Mille Fille ze ślimaków [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ziołowa burgundia z tagliatelle w towarzystwie świeżych warzyw [przepis z konkursu] ... [więcej]
Czarne canelloni ze ślimakiem – mariaż włosko – francuski [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimaki w towarzystwie wędzonego łososia na salsie paprykowej. [przepis z konkursu] ... [więcej]
Ślimak lubi jabłuszko - czyli duszone w Calvadosie ślimaki podawane w jabłku [przepis z konkursu] ... [więcej]
<< 1 z 4 >>

Copyright: 2004 Piotr Burda & Ślimaki PL
Wszystkie prawa zastrzeżone, kopiowanie całości, części serwisu, bez zgody redakcji zabronione